Bewindvoering Wolvega logo

Over ons

Peter Groen en Jaco van der Wal, wilden hun krachten bundelen om zo samen sterk te staan. Samen hebben zij Bewindvoering Wolvega opgericht. Sinds 2022 is Peter met pensioen en is Jaco de eigenaar en bewindvoerder.  Samen met het team staan zij voor u klaar. Wij noemen ons financiële hulpverleners omdat wij werken vanuit de visie dat u geholpen moet worden bij geldzorgen.
Persoonlijke aandacht, betrokkenheid, vertrouwen en professionaliteit staan daarbij centraal. Samen met Bewindvoering Wolvega staat u sterker.

Jaco van der Wal

“Eerder heb ik jaren gewerkt in de financiële dienstverlening, maar de commerciële inslag van de banken stond mij steeds meer tegen. Er was minder aandacht voor de mens en dat is wat ik belangrijk vind. In 2012 ben ik in de bewindvoering begonnen en heb ik alle werkzaamheden gedaan die er in het vak voorkomen. Ik heb veel ervaring opgedaan met problematische schulden en daarnaast heb ik mij altijd verdiept in de diverse problemen die voorkomen bij klanten ( ADD,ADHD, PDD-NOS, Borderline, Korsakov, LVB, etc). “

Werkgebied

Wolvega ligt heel centraal aan de A32. Binnen een straal van circa 50 km vind je Leeuwarden, Groningen, Zwolle en Assen. U kunt ons dan ook vinden in een groot deel van Friesland, Groningen, de Kop van Overijssel en Drenthe. Maar ook de Noordoostpolder ligt om de hoek.

Aangesloten bij...

Sinds enige tijd zijn wij aangesloten bij de branchevereniging NBBI. Voordeel hiervan is dat wij nog beter op de hoogte blijven van alle nieuwtjes in ons vak. We zijn in contact met bewindvoerders die ook aangesloten zijn. Hiermee willen wij samen met de andere aangesloten bewindvoerders laten zien dat wij ons vak zeer serieus nemen. 

Daarnaast hebben wij ons sinds 2021 aangesloten bij De Verenigde Bewindvoerder. Door deelname in dit samenwerkingsverband willen we kunnen concurreren met grote bewindvoerderskantoren. 

Meer informatie?

Wilt u graag meer weten, mail of bel ons dan op 0561 – 853374 of vul onderstaand formulier in.
Scroll naar boven